top of page

Partners

Onze

Schermafbeelding 2022-01-26 om 09.29.02.png

Nelen & Schuurmans is een water management consultancy & IT bedrijf. Onze missie: bijdragen aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Dat bereiken we door de beste informatie beschikbaar te maken voor besluitvorming middels onze IT en consultancy diensten. Op het gebied van IT bieden we met Lizard een datawarehouse en analyse platform voor de fysieke leefomgeving . Met 3Di bieden we hydrodynamische model software aan waarmee integraal gerekend kan worden aan water. Op het gebied van consultancy zijn we actief binnen de thema’s stedelijk water, omgeving & klimaat, waterveiligheid & overlast, operationeel waterbeheer & energie, data science en integraal waterbeheer.

BPD-logo.png

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is een gebiedsontwikkelaar die aantrekkelijke leefomgevingen realiseert in Nederland en Duitsland. Sinds onze oprichting 75 jaar geleden heeft BPD inmiddels de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken wonen waarin onze bijdrage zichtbaar is.

Met onze integrale aanpak bij iedere gebiedsontwikkeling zetten we in op betaalbaarheid en duurzaamheid. Zodat we inclusieve leefomgevingen creëren met integrale aandacht voor de fysieke, ruimtelijke en sociale dimensie van het wonen. 

HoT1B.png

Aanbestedingen winnen, dat is ons vak. House of Tenders is een adviesbureau dat allerlei bedrijven verder helpt in de tenderbusiness.

We schrijven plannen, reviewen documenten, adviseren bij BPKV-interviews of leiden tendercoördinators op. 

Kenmerkend voor ons? We zijn innoverend en zoeken continu naar verbetermogelijkheden, bijvoorbeeld met ons interne verbeterteam. Onze mensen zijn flexibel, fris en proactief. Van stoffige tekstschrijvers hebben we er in Nederland al genoeg. Ten slotte is onze teamgeest de bottom line. We zijn vastbesloten om voor winst te gaan en we dagen elkaar uit om onze talenten te ontwikkelen.

1625221703250.jpeg

Quattro Expertise BV is opgericht in 2006. Wij hebben ons ten doel gesteld om in Nederland, voor onze klanten, de omgevingsschade bij bouw- en infraprojecten terug te brengen naar € 0,-.

Sinds de oprichting is er elk jaar autonome groei geweest van het aantal opdrachten en opdrachtgevers waardoor inmiddels een mooie groep van 40 medewerkers dagelijks onder de Quattro Expertise vlag werkzaamheden verricht.

Schermafbeelding 2022-01-26 om 09.33.22.png
Logo-Sweco-PNG3-01-500x500.png

Sweco heeft dg DIALOG BGT uitgebreid met 3D inwinnen en beheer. Hierdoor kun jij je dagelijkse 2D BGT beheer combineren met het bijhouden van het 3D model. Geïntegreerd en niet als aparte registratie. Eenmalig inwinnen en meervoudig gebruiken dus, net als bij de SOR.

Wil jij ook objectgegevens combineren voor ruimtelijke vraagstukken? In onze applicatie komen bekende inwinwijzen samen: landmeten, stereokarteren, (meten in) terrestrische en oblieke beelden en het gebruik van puntenwolken. En dat is ideaal voor bijvoorbeeld het geografische fundament van een digital twin. Kom bij onze stand langs voor meer informatie!

Het leveren van hoogwaardige data met zinvolle innovaties is waar we voor staan.

Met een jong en gemotiveerd team van ongeveer 30 man sterk, staan wij altijd klaar om snel en nauwkeurig werk te leveren.

Door te investeren in zowel materialen als onze mensen proberen we een voorsprong te behouden in de sterk veranderende markt.

De-BouwApp-logo.png

De BouwApp legt sterk de nadruk op de positieve ontwikkelingen van je bouwproject door de mogelijkheid om updates te publiceren. Via een aantrekkelijke tijdlijn deel je foto’s, video’s en documenten en gun je de projectomgeving een kijkje achter de bouwhekken. 

LogoLevi9-630.png

In 1994 kwam de komeet Shoemaker-Levy 9 in botsing met de planeet Jupiter, een kosmische knal die de lucht voor altijd veranderde. De overtuiging van Menno de Jong en Bernhard van Oranje was en is, dat in onze tijd, in onze ruimte, technologie de wereld zal laten draaien.

Dat gegeven vormde het conceptuele startpunt van een tech bedrijf dat zichzelf Levi9 noemde en zich tot doel stelde om blijvende verandering teweeg te brengen door middel van digitale disruptie.

  • White LinkedIn Icon
bottom of page